Apotheek

Gereguleerde marktwerking en kennisdeling. dat zijn de sleutelwoorden in de apothekersbranche. Een goede ICT omgeving is van cruciaal belang voor de controle op de ingewikkelde bedrijfsvoering, medicatiebewaking en logistiek. ZON ICT biedt u de technische kennis en begeleiding bij het werken met branchepakketten, uw Apotheek Informatie Systeem, kwaliteitshandboek en medisch archief.

Complete controle

Wij zijn gespecialiseerd in zorggerelateerde bedrijfssoftware en kunnen u zowel bij de oriëntatie, aanschaf, installatie en het gebruik ondersteunen. Het gaat dan om branchepakketten zoals Medicom, Pharmacom, DPA / DMA, Spida, ECG, Spirometrie en KSYOS TeleDermatologie.
Wij verzorgen voor u aansluiting op uw Apotheek Informatie Systeem en digitalisering van het kwaliteitshandboek en medisch archief.
Beheersing
Met almaar krimpende marges is een optimale beheersing van de financiën en logistiek cruciaal. ZON ICT helpt u hierbij, door bijvoorbeeld de procesbegeleiding (van aanvraag tot beheer) van VECOZO-certificaten. Sinds kort biedt ZON ICT eveneens de mogelijkheid -gekoppeld aan Exact software- tot het uitdraaien van managementrapportages.
We richten voor u de werkplekken in, maar verzorgen ook het mobiel werken (o.a. tablets, thuiswerkplekken), de draadloze verbindingen en elektronische communicatie (wifi, e-zorg, e-health, e-berichtenverkeer). Ook voor randapparatuur kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan ergonomisch toetsenborden en muizen, recepten-, documenten- en barcodescanners, slipbon- en etikettenprinters, wachtkamerschermen en kassadisplays.

Als apotheek binnen een gezondheidscentrum is een internetportaal een ideaal instrument om de zorg binnen het centrum inzichtelijk te maken. Kennis, documenten en zorgresultaten worden gedeeld.
We zorgen voor een optimale communicatie tussen uw verschillende apparatuur en softwarepakketten. Onze ervaren medewerkers van de helpdesk staan klaar voor vragen en hulp.
Clusterbeheer
ZON ICT is gespecialiseerd in het inhoudelijk beheer van uw AIS (‘tabellen’ in uw Apothekers InformatieSysteem). Echter het gezamenlijk gebruik van gegevens en basistabellen op een groot cluster vereist een goede organisatie. Vaak is dit een gedeelde taak van de aangesloten huisartsen en apothekers. ZON ICT heeft ruime ervaring in het ondersteunen van het clusterbeheer binnen de informatiesystemen Pharmacom en Medicom en verzorgt dit inmiddels voor meer dan 50 apotheken en 200 huisartsen.
Uw partner
ZON ICT is uw partner bij het inrichten van een solide bedrijfsvoering en betrouwbare informatievoorziening, zowel technisch als inhoudelijk. Alles volledig ingericht volgens het Goed Beheerd Zorgsysteem en NEN 7510.

Hebt u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek neemt u dan gerust contact met ons op.

Servicedesk Documentsharing Digitaal Pharmacom Archief (CDPA)Projectmanagement Narrow casting Netwerkbekabeling Wireless Microsoft Office Kassa systemen VeCoZo ECG/Spirometrie Handscanners TabletsNHG Triagewijzer Computers en Printers MFP printers RobotEtiketprinters Virusscan Desktop/server in de cloud BackupNotebooks Pharmacom Pinnen over IP Slipbonprinters E-zorgSpamfiltering E-mail Routers Mifi EEW