Pharmapartners

ZON ICT is officieel Zorgpartner van PharmaPartners. PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorginformatiesystemen voor huisartsen en apotheken. Zij bieden onder andere Medicom en Pharmacom aan. ZON ICT is uw partner in de installatie, implementatie en het onderhoud van deze branchepakketten.

ZON ICT & Pharmapartners

Als partner van PharmaPartners is ZON ICT volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en de IT oplossingen die zij bieden. Wij voeren voor u periodiek overleg met de accountmanagers en zien erop toe dat u optimaal gebruik maakt van de informatiesystemen. De lijnen zijn kort tussen ZON ICT en PharmaPartners: er is maandelijks overleg over lopende projecten en nieuwe ontwikkelingen. We hebben een rechtstreekse lijn met het service center, volgen opleidingen en hebben toegang tot het extranet.

Met ZON ICT maakt u optimaal gebruik van de IT oplossingen die PharmaParners u biedt.

Clusterbeheer

ZON ICT ondersteunt eveneens de werkprocessen in de samenwerking tussen de verschillende eerstelijns zorgverleners. Het gezamenlijk gebruiken van gegevens en basistabellen op een groot cluster vereist namelijk een goede organisatie voor het beheer en onderhoud. Vaak is dit een gedeelde taak van de aangesloten huisartsen en apothekers. We maken voor u het delen en uitwisselen van patiĆ«ntgegevens, zorgvragen en medicatiebewaking helder en praktisch. De basis van dit clusterbeheer ligt in de informatiesystemen Pharmacom en Medicom.

ZON ICT verzorgt het clusterbeheer reeds voor meerdere grote clusters, zoals de Stichting Automatisering Gezondheidszorg Rijnmond (SAGR) voor apothekers en huisartsen in de regio Rotterdam-Noord en Capelle aan den IJssel.

Meer info over PharmaPartners