Over ZON ICT

Ontstaan vanuit de zorgsector zelf is ZON ICT dé specialist voor alle ICT diensten binnen de eerstelijns zorg. ZON ICT kent de vragen van binnenuit en heeft een groot netwerk binnen zowel de ICT als de zorg en is tevens officieel installatiepartner van PharmaPartners. We volgen de ontwikkelingen in de zorg en ICT op de voet en onze medewerkers worden continu bijgeschoold.

ZON ICT Uw partner in de Zorg

Huisartsen en apothekers bevinden zich in een snel veranderende sector: marktwerking, ketenzorg, transparantie en steeds vaker samenwerking met andere disciplines en zorgorganisaties. Vanuit de gedachte dat een optimale IT infrastructuur van cruciaal belang is om in deze ontwikkelingen de kwaliteit van onze gezondheidszorg te waarborgen, richtte Stichting Zorg op Noord in 2009 ZON ICT op. Sindsdien heeft ZON ICT zich ontwikkeld tot dé gespecialiseerde ICT partner voor de eerstelijns zorgsector in heel Nederland.

ZON ICT staat voor

  • efficiency en kostenreductie door ICT oplossingen
  • flexibel werken, of u nu in de praktijk bent, onderweg of thuis
  • heldere administratie van verleende zorg, patiëntendossiers en financiën
  • beheer van branchepakketten, zowel technisch als inhoudelijk, en het veilig delen van kennis, informatie en agenda’s met uw collega’s en partners.

Dit alles in een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving, volledig ingericht volgens het Goed Beheerd Zorgsysteem en NEN 7510.

Al meer dan 50 apotheken en 200 huisartsen

Bent u huisarts met een eigen praktijk of met meerdere huisartsen onder één dak (HOED)? Bent u apotheker of partner in een gezondheidscentrum? ZON ICT biedt u de oplossingen voor uw ICT vragen.

Wij nemen uw ICT zorg uit handen zodat u zich volledig kunt richten op de zorg van uw cliënten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek neemt u dan gerust contact met ons op.