Gezondheidscentrum

Samenwerking is de basis van ieder gezondheidscentrumbordingang6rechtgoedklein. ICT is hierin een onmisbare schakel. ZON ICT is uw partner en biedt de oplossing waarmee zorg inzichtelijk gemaakt wordt; agenda, kennis en documenten veilig gedeeld worden; terugkoppeling van de zorgresultaten plaatsvindt en waarmee managementrapportages voorzien zijn.

Samen zorgen

ZON ICT staat u bij in het inrichten, implementeren en onderhouden van uw complete ICT infrastructuur. Binnen ons aanbod is de communicatie met de verschillende partners binnen het centrum, met derden (zorgverzekeraars, raden van toezicht etc.) en met uw cliënten voorzien.

Wij zijn gespecialiseerd in zorg gerelateerde bedrijfssoftware en kunnen u zowel bij de oriëntatie, aanschaf, installatie en het gebruik ondersteunen. Het gaat dan om branchepakketten zoals Medicom, Pharmacom, DPA / DMA, Spida, ECG, Spirometrie en KSYOS TeleDermatologie.

Wij verzorgen voor u aansluiting op de verschillende informatiesystemen binnen het centrum en op de diensten van VECOZO voor het stroomlijnen en optimaliseren van uw administratieve processen, zoals het declaratieverkeer en de zorgtoewijzing. Voor een optimale beheersing van de financiën biedt ZON ICT sinds kort ook -gekoppeld aan Exact software- de mogelijkheid tot het uitdraaien van managementrapportages.
Optimaal werken
We richten voor u de werkplekken in, maar verzorgen ook het mobiel werken (o.a. tablets, thuiswerkplekken), de draadloze verbindingen en elektronische communicatie (wifi, e-zorg, e-health, e-berichtenverkeer). Ook voor randapparatuur kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan ergonomisch toetsenborden en muizen, recepten-, documenten- en barcodescanners, slipbon- en etikettenprinters, wachtkamerschermen en kassadisplays.
Via een internetportaal maken we voor u de zorg binnen het centrum inzichtelijk door terugkoppeling van de zorgresultaten en het delen van kennis en documenten. We zorgen voor een optimale communicatie tussen uw verschillende apparatuur en softwarepakketten. Onze ervaren medewerkers van de helpdesk staan klaar voor vragen en hulp.
Uw partner
ZON ICT is uw partner bij het inrichten van een solide bedrijfsvoering en betrouwbare informatievoorziening, zowel technisch als inhoudelijk. Alles volledig ingericht volgens het Goed Beheerd Zorgsysteem en NEN 7510.
Hebt u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Spamfiltering Microsoft Office E-zorg EEW Notebooks DMADocumentsharing DPA WirelessFysiomanager Webdrive RoutersNetwerkbekabeling Backup Desktop/Server in de cloud Mifi MedicomIntramed Virusscan Tablets Narrow casting PharmacomServicedesk Projectmanagement VeCoZo Computers en printers Logobase