Gezondheidscentrum

Samenwerking is de basis van ieder gezondheidscentrum. ICT is hierin een onmisbare schakel. ZON ICT is uw ICT partner en biedt oplossingen waarmee zorg inzichtelijk gemaakt wordt.

Samen zorgen

ZON ICT is gespecialiseerd in zorg gerelateerde software. Wij ondersteunen u bij de oriëntatie, aanschaf, het inrichten, implementeren en onderhouden van uw complete ICT infrastructuur. Ons aanbod voorziet in de communicatie met de verschillende partners. Zowel binnen het centrum, als met derden (zorgverzekeraars, raden van toezicht etc.) en met uw cliënten.

Wij verzorgen voor u aansluiting op de verschillende informatiesystemen. Dit om uw administratieve processen, zoals het declaratieverkeer en de zorgtoewijzing, te stroomlijnen. Voor een optimale beheersing van de financiën biedt ZON ICT middels een koppeling met ERP software de mogelijkheid tot het uitdraaien van managementrapportages.

Optimaal werken

We richten voor u de werkplekken in, maar verzorgen ook het mobiel werken (o.a. tablets, thuiswerkplekken), de draadloze verbindingen (o.a. wifi, 4G) en elektronische communicatie (o.a. e-zorg, e-health, e-berichtenverkeer). Ook voor randapparatuur kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan ergonomisch toetsenborden en muizen, documenten- en barcodescanners, etikettenprinters en wachtkamerschermen.

Internetportaal

Via een internetportaal maken we voor u de zorg binnen het centrum inzichtelijk, door terugkoppeling van de zorgresultaten en het delen van kennis en documenten. We zorgen voor een optimale communicatie tussen uw verschillende apparatuur en softwarepakketten. Onze ervaren medewerkers van de helpdesk staan klaar voor vragen en hulp.

Uw partner

ZON ICT is uw partner bij het inrichten van een solide bedrijfsvoering en betrouwbare informatievoorziening, zowel technisch als inhoudelijk. Alles volledig ingericht volgens het Goed Beheerd Zorgsysteem en NEN 7510.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek neemt u dan gerust contact met ons op.