Huisartsenpraktijk

Als huisarts heeft u een centrale rol in de zorgketen. U moet flexibel mee kunnen bewegen op de golven van de maatschappelijke ideeën over transparantie, samenwerking en verantwoording. ZON ICT neemt u deze zorg uit handen met betrouwbare en bewezen systemen en levert snelle en gespecialiseerde ondersteuning voor uw bedrijfsvoering en voor de communicatie met partners en cliënten.

Verbindende waarde

ZON ICT is gespecialiseerd in zorg gerelateerde software en wij ondersteunen u bij de oriëntatie, aanschaf, het inrichten, implementeren en onderhouden van uw complete ICT infrastructuur. Het gaat dan om branchepakketten zoals Medicom, C-DMA (Centrale Inbox), Spida, ECG, Spirometrie en KSYOS TeleDermatologie.

Wij verzorgen voor u aansluiting op uw Huisarts Informatie Systeem (HIS) en voor het optimaliseren van uw administratieve processen. Voor een optimale beheersing van de financiën biedt ZON ICT middels een koppeling met Exact software de mogelijkheid tot het uitdraaien van managementrapportages.

Optimaal werken

We richten voor u de werkplekken in, maar verzorgen ook het mobiel werken (o.a. tablets, thuiswerkplekken), de draadloze verbindingen (o.a. wifi, 4G) en elektronische communicatie (o.a. e-zorg, e-health, e-berichtenverkeer). Ook voor randapparatuur kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan ergonomisch toetsenborden en muizen, documenten- en barcodescanners, etikettenprinters en wachtkamerschermen. We zorgen voor een optimale communicatie tussen uw verschillende apparatuur en softwarepakketten. Onze ervaren medewerkers van de helpdesk staan klaar voor vragen en hulp.

Internetportaal

Steeds vaker worden praktijkondersteuners (somatiek en GGZ) ingezet, werkafspraken gemaakt en convenanten gesloten met andere disciplines en zorgorganisaties. Ter ondersteuning van deze ontwikkelingen bieden wij een veilig internetportaal waarmee de zorg onderling inzichtelijk wordt door terugkoppeling van de zorgresultaten en het delen van kennis en documenten. Ook als huisartsenpraktijk binnen een gezondheidscentrum of als Huisartsen Onder Eén Dak (HOED) is dit internetportaal een ideaal instrument om uw informatiedeling op elkaar af te stemmen.

Clusterbeheer

Het gezamenlijk gebruiken van gegevens en basistabellen op een groot cluster vereist een goede organisatie voor het beheer en onderhoud. Vaak is dit een gedeelde taak van de aangesloten huisartsen en apothekers. ZON ICT heeft ruime ervaring in het ondersteunen van het clusterbeheer binnen de informatiesystemen Pharmacom en Medicom en verzorgt dit inmiddels voor meer dan 50 apotheken en 200 huisartsen.

Uw partner

ZON ICT is uw partner bij het inrichten van een solide bedrijfsvoering en betrouwbare informatievoorziening, zowel technisch als inhoudelijk. Alles volledig ingericht volgens het Goed Beheerd Zorgsysteem en NEN 7510.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek neemt u dan gerust contact met ons op.