Huisartsenpraktijk

Als huisarts hebt u een centrale rol in de zorgketen. U moet flexibel mee kunnen bewegen op de golven van de maatschappelijke ideeën over transparantie, samenwerking en verantwoording. ZON ICT neemt u deze zorg uit handen met betrouwbare en bewezen systemen en levert snelle en gespecialiseerde ondersteuning voor uw bedrijfsvoering en voor de communicatie met partners en uw cliënten.

Verbindende waarde

ZON ICT is gespecialiseerd in zorggerelateerde bedrijfssoftware en kan u zowel bij de oriëntatie, aanschaf, installatie en het gebruik ondersteunen. Het gaat dan om branchepakketten zoals Medicom, Pharmacom, DPA / DMA, Spida, ECG, Spirometrie en KSYOS TeleDermatologie.

Wij verzorgen voor u aansluiting op uw Huisarts Informatie Systeem en op de diensten van VECOZO voor het stroomlijnen en optimaliseren van uw administratieve processen. Voor een optimale beheersing van de financiën biedt ZON ICT sinds kort ook -gekoppeld aan Exact software- de mogelijkheid tot het uitdraaien van managementrapportages.

Optimaal werken
We richten voor u de werkplekken in, maar verzorgen ook het mobiel werken (o.a. tablets, thuiswerkplekken), de draadloze verbindingen en elektronische communicatie (wifi, e-zorg, e-health, e-berichtenverkeer). Ook voor randapparatuur kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan ergonomisch toetsenborden en muizen, recepten-, documenten- en barcodescanners, slipbon- en etikettenprinters, wachtkamerschermen en kassadisplays.
We zorgen voor een optimale communicatie tussen uw verschillende apparatuur en softwarepakketten. Onze ervaren medewerkers van de helpdesk staan klaar voor vragen en hulp.

Internetportaal
Steeds vaker worden praktijkondersteuners (somatiek en GGZ) ingezet en werkafspraken gemaakt en convenanten gesloten met andere disciplines en zorgorganisaties. Ter ondersteuning van deze ontwikkelingen bieden wij een veilig internetportaal waarmee de zorg onderling inzichtelijk wordt door terugkoppeling van de zorgresultaten en het delen van kennis en documenten. Ook als huisartsenpraktijk binnen een gezondheidscentrum of als Huisartsen Onder Eén Dak (HOED) is dit internetportaal een ideaal instrument om uw informatiedeling op elkaar af te stemmen.

Clusterbeheer
Het gezamenlijk gebruiken van gegevens en basistabellen op een groot cluster vereist een goede organisatie voor het beheer en onderhoud. Vaak is dit een gedeelde taak van de aangesloten huisartsen en apothekers. ZON ICT heeft ruime ervaring in het ondersteunen van het clusterbeheer binnen de informatiesystemen Pharmacom en Medicom en verzorgt dit inmiddels voor meer dan 50 apotheken en 200 huisartsen.

Uw partner
ZON ICT is uw partner bij het inrichten van een solide bedrijfsvoering en betrouwbare informatievoorziening, zowel technisch als inhoudelijk. Alles volledig ingericht volgens het Goed Beheerd Zorgsysteem en NEN 7510.

Hebt u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek neemt u dan gerust contact met ons op.

Digitaal Medicom Archief (CDMA) EEW Webmail Routers Mifi  WebdriveSpamfiltering Backup Notebooks E-Mail HerhaalreceptenlijnDocumentsharing Tablets NHG-TriagewijzerNetwerkbekabelingVeCoZo Office ECG/Spirometrie Virusscan Narrow CastingMedicom Projectmanagement Servicedesk WirelessDesktop/server in de cloud Handscanners griepcampagne Computers en printers