ZON ICT ontwikkelt huisartsenlaptop!

Als zorgverlener heeft u wekelijks dan wel niet dagelijks te maken met patiëntbezoeken aan huis. Hierbij is het prettig het patiëntendossier, of een deel hiervan bij de hand te hebben. Dit print u wellicht uit zodat u dit op papier mee kunt nemen.

“Het is een groot voordeel dat tijdens een huisbezoek het volledige dossier ter beschikking staat en er direct voorgeschreven en verwezen kan worden. Het dossier kan direct bijgewerkt worden en er kan gebruik gemaakt worden van het formularium en alle andere functionaliteiten (zorgdomein, portavita) zoals je die ook op de praktijk hebt”.

Tijdens dit patiëntenbezoek constateert u nieuwe, of veranderende ontwikkelingen bij de patiënt. Deze ontwikkelingen noteert u waarschijnlijk met pen en papier om vervolgens op de praktijk in Medicom in te voeren.

“Medicom op de i-pad is leuk maar de ZONBook Pro werkt echt.”

Wij bieden u met de ZONBook Pro een flexibele, stabiele en betrouwbare oplossing van Medicom on-the-go, waardoor uw patiëntbezoeken aan huis aanzienlijk sneller, gemakkelijker en kwalitatief beter zijn.

“Naast voordelen, levert de digitalisering ook wat praktische uitdagingen op. Het adres voor het huisbezoek is nu niet meer geprint beschikbaar, hier zal anders mee omgegaan moeten worden.“