OPEN programma ZON ICT

Op 1 juli 2020 moeten zorgaanbieders de patiënten digitaal toegang geven tot (delen van) hun dossier. Om dat mogelijk te maken is het landelijke OPEN programma opgezet. Hiervoor zijn subsidies en bijdragen van de zorgverzekeraars beschikbaar gesteld.

ZON ICT ondersteunt zorgorganisaties bij het implementeren van MijnGezondheid.Net, waarmee zorgorganisaties voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Voor de coalitie ZONBOOG, Gezond Op Zuid, GC Charley Toorop en GC Zevenkamp voert ZON ICT het implementatie programma uit. Elk centrum heeft voor de implementatie van MijnGezondheid.Net een eigen intern aanspreekpunt, die naast contactpersoon voor ZON-ICT ook de interne vraagbaak in het centrum is.

Binnen ZON-ICT is Astrid de Maat de contactpersoon. Astrid verzorgt de introductie en implementatie van MijnGezondheid.Net. Zij wordt daarbij ondersteund door Guido de Moor van ZON-ICT en Alex Verhof, huisarts in GC Ommoord.

Voor de promotie van MijnGezondheid.Net is ondersteunend materiaal ontwikkeld, zoals folders en banners. Ook speciale “visitekaartjes” met MijnGezondheid.Net promotie zijn in de maak.

Wilt u meer weten over de implementatie van MijnGezondheid.Net? Neemt u dan contact op met Astrid de Maat via [email protected] of via (010) 420 64 43.